ons portfolio

3

Duodor’s portfolio

Gemaakt voor onze klanten

Duodor maakt precies dat wat nodig is. Jouw website, webshop, app én jouw print- en drukwerk zoals visitekaartjes, flyers, brochures, spandoeken, reclameborden, autobelettering en wij maken hoogwaardige content met foto, video en animaties.

Om je een indruk te geven wat wij kunnen zie je hieronder een kleine greep uit ons klanten portfolio met ons werk. Al deze klanten zijn meer dan tevreden over onze kwaliteit en prijs. Alles in dezelfde professionele huisstijl.

Wij hebben klanten in bijna alle branches en sectoren. Wij leveren professionele kwaliteit en komen met frisse nieuwe ontwerpen. Ben jij op zoek naar een goed ontwerp, design, huisstijl of content? Neem dan contact met ons op. 

Bekijk onze websites

Bekijk onze webshops

Bekijk onze apps

Bekijk onze logo’s

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Stichting Budgetzorg
Heel fijn geholpen met een zeer prettig contact. Wij zijn heel blij met onze nieuwe website!
Jeannette
Heel fijn geholpen met een zeer prettig contact. Wij zijn heel blij met onze nieuwe website!
Ahillya Dansschool review
Ik heb nu een hele mooie website dankzij Duodor websites. De communicatie verliep heel goed. Ik heb heel veel advies gehad, ook over alles wat erbij ...
naam
Ahillya Debie
Ik heb nu een hele mooie website dankzij Duodor websites. De communicatie verliep heel goed. Ik heb heel veel advies gehad, ook over alles wat erbij komt kijken bij het beheren van de website. Ben superblij!
Ahillya Dansschool review
Ahillya Debie
Excellent Choice Service
Wij van excellent choice service zijn heel tevreden met onze nieuwe website. De communicatie, geduld en ideeën. Er word echt mee je mee...
naam
Quincy Rommer
Wij van excellent choice service zijn heel tevreden met onze nieuwe website. De communicatie, geduld en ideeën. Er word echt mee je mee gedacht hoe de website jouw onderneming kan ondersteunen. Echt Top!
Woodwork review
Het logo, de website en webshop van Woodwork Voorschoten is geheel op maat gemaakt. Woodwork maakt prachtig meubilair voor tuin en terras van echt hout. Mooi, ...
naam
Kevin Maassen
Het logo, de website en webshop van Woodwork Voorschoten is geheel op maat gemaakt. Woodwork maakt prachtig meubilair voor tuin en terras van echt hout. Mooi, robuust en betaalbaar. Dat is precies wat Duodor Websites voor ons gedaan heeft. Mooi, strak en echt voordelig. Ik ben blij dat ik voor Duodor gekozen heb.
Aquariumvereniging PaluZee
Aquariumvereniging PaluZee had een ouderwetse Joomla website die niet goed meer werkte. Tot overmaat van ramp was de websitemaker en beheerder niet langer beschikbaar. Gelukkig heeft ...
naam
Bart Laurens
Aquariumvereniging PaluZee had een ouderwetse Joomla website die niet goed meer werkte. Tot overmaat van ramp was de websitemaker en beheerder niet langer beschikbaar. Gelukkig heeft Duodor Websites eerst alle content veilig gesteld en daarna een nieuwe website gemaakt. Nu komen er ook weer nieuwe leden bij.
Aquariumvereniging PaluZee
Bart Laurens
Adina Akram Rijschoolhouder, We Pass
Als Rijschool is het belangrijk om een goede en vooral duidelijke website te hebben. Mensen die hun rijbewijs willen halen kijken niet alleen bij We Pass. ...
naam
Adina Akram
Als Rijschool is het belangrijk om een goede en vooral duidelijke website te hebben. Mensen die hun rijbewijs willen halen kijken niet alleen bij We Pass. Duodor Websites heeft alles zo gemaakt dat wij kunnen lesgeven en de website onze bezoekers helpt. Klanten kiezen nu online voor WePass.nl
Adina Akram Rijschoolhouder, We Pass
Adina Akram

Lees één van onze succes verhalen

Een webshop succesverhaal

Een nieuwe webshop voor  Woodwork

Eigenaar Kevin van Woodwork Voorschoten ontwerpt en maakt zeer mooie tuin- en terrasmeubels van puur hout.  In november 2021 zocht Kevin op internet naar een nieuwe webshop. Al snel zag hij door de bomen het bos niet meer tot zijn oog op Duodor Websites viel. Wat hij zag sprak hem aan en dus nam hij contact op. Duodor Websites deed Kevin een goed aanbod. Wij maken alles op maat, zorgen dat het werkt en jij blijft lekker timmeren.

Behalve een goed werkende shop zijn er natuurlijk vooral veel bezoekers en klanten nodig. Hoe Duodor die aangebracht heeft en met welk resultaat leest u op de pagina via de knop. 

Een website succesverhaal

Een website met horizontale scroll voor Kieboom & van Wezel

In 2017 ontwikkelde wij een nieuwe website voor Kieboom & Van Wezel - projectontwikkeling. De website moest positief opvallen en zich onderscheiden van andere vastgoedontwikkelaars. Dat lukte en hielp mee om het bedrijf te laten groeien. 

 Anno 2023 heeft Kieboom & van Wezel meerdere prachtige vastgoedprojecten en nieuwbouw aan hun portfolio toegevoegd. Duodor Websites kreeg opnieuw een opdracht om een nieuwe website en opnieuw een onderscheidend design te realiseren. Of dit weer gelukt is? 

Beoordeel het zelf en lees meer  via de knop. 

kieboom-website
imac-front
website-succesverhaal
imac-white-left

Een website succesverhaal

Een nieuwe website voor PowerInsights

PowerInsights een bedrijf opgericht in 2022 door een stel vak fanatieke jonge ondernemers die een website wilden dit pasten bij hun diensten. Dit moest een professioneel, rustig en modern design hebben. Maar vanwege het pas net bestaan van de onderneming moest dit passen binnen het budget. Dat is gelukt. Met deze website stralen zij uit dat ze veel kennis en expertise binnen de Business Intelligence markt hebben. Door goed samen te werken en een strakke projectplanning te houden was dit mogelijk. Hoe deze eruit zag lees je op de pagina te bereiken via de knop.

Ontvang de beste offerte

Precies de juiste oplossing voor je site, shop & app

Wij zijn geopend

Iedere dag van
8:00 - 22:00 uur

Ons kantoor

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
Bezoek alleen op afspraak

Algemeen