Goedkope webshop laten maken voorbeelden

webshop voorbeelden

3

Duodor’s portfolio

Gemaakt voor onze klanten

Duodor maakt precies dat wat nodig is. Jouw website, webshop, app én jouw print- en drukwerk zoals visitekaartjes, flyers, brochures, spandoeken, reclameborden, autobelettering en wij maken hoogwaardige content met foto, video en animaties.

Om je een indruk te geven wat wij kunnen zie je hieronder een kleine greep uit ons klanten portfolio met ons werk. Al deze klanten zijn meer dan tevreden over onze kwaliteit en prijs. Alles in dezelfde professionele huisstijl.

Wij hebben klanten in bijna alle branches en sectoren. Wij leveren professionele kwaliteit en komen met frisse nieuwe ontwerpen. Ben jij op zoek naar een goed ontwerp, design, huisstijl of content? Neem dan contact met ons op. 

Standaard webshop

standaard-webshop
imac-front

Premium webshop

standaard-webshop
imac-front

Maatwerk webshop

Meer webshop voorbeelden

Dit zijn de verschillen tussen een standaard, premium & maatwerk webshop bij Duodor Websites

Een webshop succesverhaal

Een nieuwe webshop voor  Woodwork

Eigenaar Kevin van Woodwork Voorschoten ontwerpt en maakt zeer mooie tuin- en terrasmeubels van puur hout.  In november 2021 zocht Kevin op internet naar een nieuwe webshop. Al snel zag hij door de bomen het bos niet meer tot zijn oog op Duodor Websites viel. Wat hij zag sprak hem aan en dus nam hij contact op. Duodor Websites deed Kevin een goed aanbod. Wij maken alles op maat, zorgen dat het werkt en jij blijft lekker timmeren.

Behalve een goed werkende shop zijn er natuurlijk vooral veel bezoekers en klanten nodig. Hoe Duodor die aangebracht heeft en met welk resultaat leest u op de pagina via de knop. 

Een webshop succesverhaal

Een nieuwe webshop met animatie voor Nomodels

Nomodels is een startend evenementen bedrijf dat zich verder wit uitbreiden. Door middel van een website + shop kunnen zij laten zien waar ze voor staan. Het doel van de webshop is het verkopen van merchendise hierdoor  word de klantloyaliteit getest en brand identity versterkt. Het resultaat zie je op hun nieuwe website.

macbook-right

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Stichting Budgetzorg
Heel fijn geholpen met een zeer prettig contact. Wij zijn heel blij met onze nieuwe website!
Jeannette
Heel fijn geholpen met een zeer prettig contact. Wij zijn heel blij met onze nieuwe website!
Ahillya Dansschool review
Ik heb nu een hele mooie website dankzij Duodor websites. De communicatie verliep heel goed. Ik heb heel veel advies gehad, ook over alles wat erbij ...
Read More
Ahillya Debie
Ik heb nu een hele mooie website dankzij Duodor websites. De communicatie verliep heel goed. Ik heb heel veel advies gehad, ook over alles wat erbij komt kijken bij het beheren van de website. Ben superblij!
Ahillya Dansschool review
Ahillya Debie
Excellent Choice Service
Wij van excellent choice service zijn heel tevreden met onze nieuwe website. De communicatie, geduld en ideeën. Er word echt mee je mee...
Read More
Quincy Rommer
Wij van excellent choice service zijn heel tevreden met onze nieuwe website. De communicatie, geduld en ideeën. Er word echt mee je mee gedacht hoe de website jouw onderneming kan ondersteunen. Echt Top!
Woodwork review
Het logo, de website en webshop van Woodwork Voorschoten is geheel op maat gemaakt. Woodwork maakt prachtig meubilair voor tuin en terras van echt hout. Mooi, ...
Read More
Kevin Maassen
Het logo, de website en webshop van Woodwork Voorschoten is geheel op maat gemaakt. Woodwork maakt prachtig meubilair voor tuin en terras van echt hout. Mooi, robuust en betaalbaar. Dat is precies wat Duodor Websites voor ons gedaan heeft. Mooi, strak en echt voordelig. Ik ben blij dat ik voor Duodor gekozen heb.
Aquariumvereniging PaluZee
Aquariumvereniging PaluZee had een ouderwetse Joomla website die niet goed meer werkte. Tot overmaat van ramp was de websitemaker en beheerder niet langer beschikbaar. Gelukkig heeft ...
Read More
Bart Laurens
Aquariumvereniging PaluZee had een ouderwetse Joomla website die niet goed meer werkte. Tot overmaat van ramp was de websitemaker en beheerder niet langer beschikbaar. Gelukkig heeft Duodor Websites eerst alle content veilig gesteld en daarna een nieuwe website gemaakt. Nu komen er ook weer nieuwe leden bij.
Aquariumvereniging PaluZee
Bart Laurens
Adina Akram Rijschoolhouder, We Pass
Als Rijschool is het belangrijk om een goede en vooral duidelijke website te hebben. Mensen die hun rijbewijs willen halen kijken niet alleen bij We Pass. ...
Read More
Adina Akram
Als Rijschool is het belangrijk om een goede en vooral duidelijke website te hebben. Mensen die hun rijbewijs willen halen kijken niet alleen bij We Pass. Duodor Websites heeft alles zo gemaakt dat wij kunnen lesgeven en de website onze bezoekers helpt. Klanten kiezen nu online voor WePass.nl
Adina Akram Rijschoolhouder, We Pass
Adina Akram