over ons

3

DUODOR WEBSITES

Precies de juiste online partner

Duodor Websites werkt met passie. Wij houden van ons vak en van de techniek. Onze ambitie is om de beste online partner voor onze klanten te zijn.

Wij werken met de modernste technieken maar we kennen ook alle andere eerdere technieken. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring.

Wij zoeken altijd naar de beste oplossing voor de beste prijs. Wij zorgen er voor dat het werkt zodat onze klanten vooruit kunnen.

Wij kunnen bijna alles ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden. Dat doen we voor veel klanten. Onze klanten zitten in alle sectoren en markten. Zij zijn vooral tevreden over onze service, snelheid, vakkundigheid en onze scherpe tarieven.

Wij zijn iedere dag tot 22:00 uur open (behalve op feestdagen)

Ons verhaal start in 1988 met een Apple pc, Photoshop 1.0 en de eerste aansluiting op het het internet. De ontwikkelingen gaan snel .. (lees meer)

Beste kwaliteit & tarief

Maatwerk voor een vaste scherpe prijs

Professioneel, betrouwbaar en vakkundig

De beste zijn voor onze klanten

Duodor Websites is een ervaren en betrouwbare internet specialist. Wij staan in de top 10 van beste webdesigners met 5 sterren reviews van onze klanten.

Met de modernste code en visual builders ontwikkelen en verbeteren wij iedere soort website, webshop en app. Onze webdesigners behoren tot de beste ontwerpers en onze developers kennen vrijwel iedere code. Samen zorgen wij voor innovatie en verbetering zodat onze klanten het verschil kunnen maken.

Onze focus ligt op het succes voor ons klanten. Wij bedenken, maken en doen precies wat nodig is voor online succes. Dat doen we snel, vakkundig én voor de beste prijs.

Wij zijn iedere dag tot 22:00 uur open, behalve op feestdagen.

Top 10 webdesigner

Google Vindbaarheid Specialist

Online Marketing Specialist

9,1 Truustoo score & 5 Sterren reviews

Alle design software - Adobe PS, AI, XD & Figma, Sketch

Alle code - HTML5, CSS, PhP, JS, JAVA, Laravel, Low-code, etc

Alle CMS systemen - WordPress, Joomla, Drupal, Linux

Elke app - plug-in - add on - widget - API - koppelingen

Alle editors en (visual) builders - Elementor, Divi, The Gem, etc

Eén aanspreekpunt voor alle diensten

DUODOR WEBSITES

De juiste professionals

Ons team bestaat uit professionals die bijna elke uitdaging aandurven en aankunnen. Onze ontwerpers, specialisten en ontwikkelaars staan voor u klaar. Wij helpen klanten door het ontwikkelen van precies de juiste oplossingen en producten. Daarnaast bieden wij ook het beheer, support en onderhoud dat nodig is.

 

DUODOR WEBSITES

Hoofdkantoor

Ontwerpers

Designers

Ontwikkelaars

Developers

Ontvang de beste offerte

Precies de juiste oplossing voor je site, shop & app

Wij zijn geopend

Iedere dag van
8:00 - 22:00 uur

Ons kantoor

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
Bezoek alleen op afspraak

Algemeen