ai chatbot laten maken

3

AI helpt jouw bezoekers

Test deze AI chatbot, laat er ook één maken !!

Deze AI chatbox wordt getraind met GPT en met jouw data in je eigen omgeving, met je eigen naam en logo. Je deelt dus geen data en gegevens met derden. 

Bij een een standaard chatbox moet ieder antwoord op een vraag eerst ingevoerd worden. Met AI hoeft dat niet meer, die vindt zelf de juiste antwoorden. Die wordt getraind en leert en wordt zo steeds beter. Een groot verschil met standaard chatbots die vaak geen goed antwoord geven. Van deze AI chatbot worden bezoekers en klanten wel blij. De juiste informatie wordt veel sneller gegeven.

Werknemers die snel de juiste informatie kunnen vinden/delen verkort de tijd en voorkomt fouten. Bezoekers en klanten die snel goed geholpen worden zijn positief, plaatsen eerder een bestelling en komen vaker terug. De AI chatbot werkt op het intranet en op het internet.

Met onze hulp gaat het trainen van de AI en het leren werken met GPT snel en makkelijk. Binnen korte tijd kunt u uw eigen AI chatbot inzetten. De kosten zullen u ook verbazen. Voor een klein bedrag per maand beschikt uw bedrijf of organisatie over de nieuwste AI technologie.

Start vandaag nog met uw eigen AI chatbot en versnel en verbeter uw informatievoorziening. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij leggen het u graag uit.

Test onze GPT chatbox, stel een vraag … in elke taal !!

Test onze GPT chatbox, stel een vraag … in elke taal !!

Klik op de Ai knop

>>

Ontvang de beste offerte

Geef ons kort en bondig aan waarvoor je een offerte wil ontvangen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Ik wil graag .....

Precies de juiste oplossing voor je site, shop & app

Wij zijn geopend

Iedere dag van
8:00 - 22:00 uur

Ons kantoor

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
Bezoek alleen op afspraak

Algemeen