ai chatbot laten maken

3

AI helpt jouw bezoekers

Test deze AI chatbot, laat er ook één maken !!

Deze AI chatbox wordt getraind met GPT en uw data in een eigen veilige omgeving voorzien van uw bedrijfsnaam en logo. Er wordt GEEN data en gegevens gedeeld met derden. Bij openbare online AI gebeurd dat vaak wel.

Onze AI Chatbot blinkt uit in zijn veelzijdigheid en de mogelijkheid om ook uw eigen documenten en data veilig te gebruiken en op basis daarvan ook documenten, content en data te genereren. Vele malen beter dan een AI Chatbot die slechts een doorgeefluik is naar een grote aanbieder. Je betaalt dan vaak dubbel, terwijl je zelf ook een abonnement kan nemen bij die aanbieder.

AI voor extern en/of intern gebruik.

Bezoekers en klanten die snel goed geholpen worden zijn positief, plaatsen eerder een bestelling en komen vaker terug. Werknemers die snel de juiste informatie kunnen vinden/delen verkort de tijd en voorkomt fouten. De AI chatbot werkt op het intranet en op het internet. Voor intern en/of extern gebruik. Behalve antwoord geven op vragen kan de Ai chatbot nog veel meer leren en taken uivoeren.

Meer dan een Chatbot

Onze AI Chatbot kan veel meer dan alleen vragen beantwoorden. U zult verbaasd zijn wat er allemaal nog meer mee kan en hoe makkelijk en snel dit gaat. Complexe code schrijven, uw marketing strategie ontwikkelen, de beste bezorgroutes samenstellen, enz.

Het starten en beginnen met AI is voor veel bedrijven vrij complex. Met onze hulp gaat het ingebruik nemen van AI heel makkelijk. Wij maken en trainen de AI chatbot en helpen met het professioneel inzetten. Zonder veel moeite kunt u binnen korte tijd uw eigen AI chatbot inzetten. De kosten zullen u ook verbazen. Voor een klein bedrag per maand beschikt uw bedrijf of organisatie over de nieuwste AI technologie. Zo makkelijk kan iets moeilijks dus zijn. Laat ons uw AI chatbot maken.

Start vandaag nog met uw eigen AI chatbot en versnel en verbeter uw informatievoorziening. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij leggen het u graag uit.

Test onze GPT chatbox, stel een vraag … in elke taal !!

Test onze GPT chatbox, stel een vraag … in elke taal !!

Klik op de Ai knop

>>

Ontvang de beste offerte

Precies de juiste oplossing voor je site, shop & app

Wij zijn geopend

Iedere dag van
8:00 - 22:00 uur

Ons kantoor

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
Bezoek alleen op afspraak

Algemeen