spraak

3

DUODOR WEBSITES

Spraak op je site of shop

Een Spraak Assistent kan tekst voorlezen en gesproken informatie of aanwijzingen geven. Dat is niet alleen fijn voor slechtzienden, het is ook prettig voor alle andere bezoekers. Een spraak assistent is herkenbaar en vertelt de bezoekers wat ze kunnen vinden en doen op de website op het moment dat de bezoeker daarom vraagt. Onze spraak assistent is effectief en voordelig alternatief voor dure en complexe spraaksoftware.

Klik op het gezicht van onze Spraak Assistent Dora dan legt zij het uit. Wel je geluid aanzetten !

Klik op haar gezicht

Geluid aan !!

👧🏻

Laat je site of shop spreken. Met een voorleesfunctie of gesproken boodschap, een aanbieding of een liedje, het kan allemaal. Test onze Dora zelf.

Gezicht + Stem

Het samenstellen van een eigen pratende website assistent is heel makkelijk. Kies uit 100+ gezichten of symbolen en 10+ stemmen en kies de taal. De pratende website assistent spreekt ruim 100 talen en veel dialecten. Van baby, jongen, meisje, man, vrouw, robot en zelfs pratende dieren en figuren. Met zoveel keuze is een eigen herkenbare website assistent snel gekozen. Of laat een unieke op-maat-gemaakte website assistent door Duodor ontwerpen.

🔊

💬

👧🏽

👦

👸

🐼

Resultaat omhoog

Door het inzetten van een pratende website assistent gaat de service aan en de beleving van bezoekers omhoog. De bezoeker bepaalt zelf wanneer de assistent gaat praten en weer stopt. Met een pratende website assistent neemt het aantal bezoekers vaak toe en blijven bezoekers langer op de website. Grote banken en de overheid gebruiken het al jaren. Met gesproken informatie en aanwijzingen vergroot u de service aan uw bezoeker met als gevolg een beter resultaat.

📈

Prijs spraak – dit kost het bij ons

Een SPRAAK ASSISTENT laten maken door Duodor Websites

Bij Duodor Websites is elke assistent uniek maatwerk voor een vaste prijs. Indien gewenst leggen wij ook de rechten en het beeldmerk vast.

Spraak Assistent bestellen

Soort assistent

4 + 2 =

Ontvang het beste aanbod

Geef ons kort en bondig aan waarvoor je een offerte wil ontvangen.

Voor

Optioneel

6 + 9 =