Powerinsights

3

Een beginnende onderneming die opzoek is naar een profesionele website.

PowerInsights een bedrijf opgericht in 2022 door een stel vak fanatieke jonge ondernemers die een website wilden dit pasten bij hun diensten. Dit moest een professioneel, rustig en modern design hebben. Maar vanwege het pas net bestaan van de onderneming moest dit passen binnen het budget. Dat is gelukt. Met deze website stralen zij uit dat ze veel kennis en expertise binnen de Business Intelligence markt hebben. Door goed samen te werken en een strakke projectplanning te houden was dit mogelijk.

powerinsights-website
powerinsights-website
powerinsights-website
imac-white-left

Wat stond centraal

Belangrijkste aspecten

Een duidelijke Call to Action

Modern design dat past bij de dienstverlening

Wat heeft Duodor voor PowerInsights gedaan?

Toen PowerInsights contact opnam met Duodor Websites werd al snel duidelijk dat zij opzoek waren naar een partij die ze voornamelijk kan ondersteunen en handvaten kan bieden zodat zij zelf aan de slag willen. Bij Duodor Websites kan je namelijk kiezen of je alles wilt laten doen, een beetje zelf wilt doen of alles zelf wilt doen. Dit bood PowerInsights de kans om met een kleiner budget toch te werken aan precies die website die nodig is.

 

Doordat er binnen PowerInsights al veel technische kennis aanwezig is en ze graag zelf ook bezig zijn met hun eigen website was er voornamelijk een partij nodig die tooling kon bieden. Duodor Websites bood deze tools. Doordat er vanuit Duodor uitleg werd gegeven hoe je deze tools kon gebruiken, kon er in combinatie met de basis die al aanwezig was zelfstandig gewerkt worden aan de website.

Op deze manier is het voor een startende onderneming mogelijk geworden om met een profesionele en moderne design website te starten dat ook nog eens binnen het budget past. 

Wat zit er allemaal bij inbegrepen?

Krachtige CMS

Modern design

Makkelijk zelf aan te passen

Om ervoor te zorgen dat er na oplevering gemakkelijk toevoegingen of aanpassingen gemaakt kunnen worden is er gekozen voor een sterke visuele builder.

Stap 01
[
Stap 01

Verzamelen van informatie en content

Stap 02
[
Stap 02

Neerzetten van de CMS en visuele builder

Stap 03
\
Stap 03

Overdracht van kennis en tooling

Stap 04
\
Stap 04

Samen uitwerken van het opgestelde design

Onze werkwijze

Hoe zijn we te werk gegaan?

Omdat de ondernemers zelf technisch onderlegd zijn konden er veel zaken door PowerInsights zelf opgepakt worden nadat er uileg was gegeven. Dit zorgde ervoor dat de kosten laag konden blijven. 

  • Ontwikkelen van een huisstijl 75% 75%
  • Opzetten van de CMS en visuele builder 85% 85%
  • Overdracht van kennis en tooling 95% 95%