Een goede site of shop is op ieder schermpje perfect te zien


website

Een goede website is technisch up-to-date, ziet er strak uit en is makkelijke te bedienen. Een goede website wordt gevonden en gezien. Duodor maakt die websites.


templates

Een template is een kant-en-klare website of shop die je kan aanpassen aan jouw behoefte. Er zijn gratis, gewone en hele dure templates te downloaden. Duodor weet waar.


themes

Een theme (template van WordPress CMS) is dé oplossing als je niet kan programmeren en toch zelf (gratis) je website wil maken & bewerken. Duodor helpt je op weg.


webshop

Een goede webshop wordt door de klant als betrouwbaar en makkelijk ervaren. Je shopt er veilig en snel. Vinden en betalen gaat perfect. Duodor maakt die webwinkels.


CMS dashboard - Admin

Een goed Content Management Systeem met een functioneel Admin Panel maakt het beheer en onderhoud van je site of shop makkelijk. Duodor laat zie hoe dat werkt.


HTTPS: - SSL

Een goede en veilige oplossing tegen hacken, spamm, fishing, etc is een beveiligde verbinding. De S in https: staat voor Secure Socket Layer. Duodor maakt het veilig.


tips en uitleg begrippen website

Website of shop laten maken?

NIEUW >> RESPONSIVE VIDEO WEBSITE

Duodor helpt je met jouw website of webshop. Met een goed werkbare en vooral voordelig oplossing. Een responsive HTML5 website is op ieder apparaat en beeldscherm goed te zien en te bedienen. Een grote smart tv, een pc met een muis of een klein mobile schermpje met je vinger maakt een groot verschil. Het moet er over al goed uitzien.

Veel websites worden bekeken op een smartphone. De meeste websites zijn hier niet op aangepast zodat de leesbaarheid en de bediening op een mobiel en tablet ronduit slecht is. Apple (iOS) smartphones laten zelfs geen Flash zien, terwijl flash websites nog steeds vaak voorkomen.

Veel websites en shops zijn technisch verouderd en dat kost bezoekers. Google zoekmachine zet websites die niet geoptimaliseerd (not responsive) zijn voor smartphones en tablets lager in de zoekresultaten en zelfs op zwart als de veiligheid niet op orde is.

Veel websites zijn visueel gezien onaantrekkelijk. Ze missen huisstijl, opmaak, beleving, etc. Veel websites werken slecht en zijn zo traag dat de meeste bezoekers binnen een paar seconden al weer verdwenen zijn.

Duodor helpt, optimaliseert of vernieuwt alles wat nodig is zodat jouw site of shop perfect op orde is en wordt gevonden. Duodor kan zelfs alles voor je uithanden nemen.

Website of shop kosten?

Om een gewone normale website te laten maken betaal je in Nederland gemiddeld € 150,00 tot 750,00 euro. Dan krijg je meestal een gratis/standaard template/theme site voorzien van (dummy)tekst en wat (stock)foto's. Wil je een unieke, moderne en opvallende website dan is € 1500,00 en meer vrij normaal.

Het kan ook helemaal gratis. Bijvoorbeeld met Wordpress, Joomla of Drupal. Dit zijn bekende CMS platforms. Daar heb je veel minder programmeerkennis voor nodig maar wel de nodige tijd. Daar verkijken veel mensen zich op. Aanpassingen aan de style, lay-out, e.d. blijft moeilijk voor een gewone gebruiker. Vaak moet een expert dit maken en kost de gratis website toch veel tijd en geld. Bovendien zien CMS sites er vaak allemaal hetzelfde uit, je ziet direct dat het gratis is.

Homepagina, one page € 25,00 tot 100,00
Aktiepagina, landings page € 50,00 tot 250,00
Standaard template site* € 150,00 tot 750,00
Premium - unieke site* € 750,00 tot 3000,00
Theme site, ready CMS** € 50,00 tot 150,00
Theme site met content* € 250,00 tot 750,00
Webshop - E-commerce site** € 250,00 tot 1500,00

 

* Gemiddeld 8 pagina's
** Zonder tekst & afbeeldingen, dat doe je zelf

Voor webshops bestaan ook templates, themes, cms, webshopmakers, etc. De verschillen in prijs-kwaliteit zijn groot. Advies is absoluut nodig voordat je gaat vergelijken. Hoe groot en complex wordt jouw webwinkel? Heb je veel wisselende artikelen dan is een geautomatiseerde webwinkel de oplossing. Valt het wel mee met de aantallen dan is een gewone webshop vaak ruim voldoende. Klanten kopen vooral bij webshops die veilig, snel en makkelijk werken.

Duodor maakt het goedkoper

Wat betaal jij voor je domeinnaam, hosting en website? Hoe snel komt je site in beeld? De kans dat je te veel betaalt voor een trage website is groot. Stap 1 is dan ook besparen, lagere kosten. Stap 2 verbeteren, sneller en moderner maken. Stap 3 is goed gevonden worden. Jouw website telt dan weer helemaal mee.

Voor ieder budget/probleem heeft Duodor een oplossing. Met zoveel keuze is het niet óf maar wát je gaat gebruiken voor je site of shop. Een goed advies is dan handig. Dan weet je welke keuze het beste aansluit en betaal je nooit te veel.

Veel hosters of providers bieden DoeHetZelf website maken service aan. De meeste zijn duur, lelijk en onhandig te bedienen. Het kost vaak veel tijd met uiteindelijk weinig resultaat en hoge doorlopende kosten. Betaal niet meer dan nodig is.