Goedkope website laten maken voorbeelden

web app voorbeelden

3

Web App voorbeeld

castive.be

Onze meest recente web app hebben wij ontwikkeld voor Castive die de castingsector in België wil moderniseren met een efficiënte platform app. Met de app kunnen acteurs/actrices en opdrachtgevers elkaar gemakkelijk vinden, en inhuren.

Vind het beste acteertalent van België

De Castive web app is ontwikkeld met de modernste versie en scoort op alle vier de onderdelen bij Google 100%. De app wordt zeer snel geladen, werkt soepel en netjes.

De hosting en database zijn flexibel zodat bij groei snel opgeschaald kan worden om het aantal gelijktijdige gebruikers zonder problemen te kunnen laten toenemen.

Met deze web app is duidelijk dat een web app zich heel goed kan meten met een mobiele native app (Android en/of iOS) en het zelfs wint als het om snelheid, kracht, gemak en kosten gaat.

met de snelste en beste web app

De TCO (total cost ownership) voor een web app is een stuk lager dan van andere apps. Sneller te ontwikkelen, voordeliger te beheren én de app werkt op alle apparaten en browsers.

Duodor Websites maakt apps voor klanten in verschillende branches en sectoren. Wij leveren professionele kwaliteit en komen met innovatieve ontwikkelingen. Ben jij op zoek naar een goede app, neem dan contact met ons op.

web app voorbeeld Castive

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Stichting Budgetzorg
Heel fijn geholpen met een zeer prettig contact. Wij zijn heel blij met onze nieuwe website!
Jeannette
Heel fijn geholpen met een zeer prettig contact. Wij zijn heel blij met onze nieuwe website!
Ahillya Dansschool review
Ik heb nu een hele mooie website dankzij Duodor websites. De communicatie verliep heel goed. Ik heb heel veel advies gehad, ook over alles wat erbij ...
Read More
Ahillya Debie
Ik heb nu een hele mooie website dankzij Duodor websites. De communicatie verliep heel goed. Ik heb heel veel advies gehad, ook over alles wat erbij komt kijken bij het beheren van de website. Ben superblij!
Ahillya Dansschool review
Ahillya Debie
Excellent Choice Service
Wij van excellent choice service zijn heel tevreden met onze nieuwe website. De communicatie, geduld en ideeën. Er word echt mee je mee...
Read More
Quincy Rommer
Wij van excellent choice service zijn heel tevreden met onze nieuwe website. De communicatie, geduld en ideeën. Er word echt mee je mee gedacht hoe de website jouw onderneming kan ondersteunen. Echt Top!
Woodwork review
Het logo, de website en webshop van Woodwork Voorschoten is geheel op maat gemaakt. Woodwork maakt prachtig meubilair voor tuin en terras van echt hout. Mooi, ...
Read More
Kevin Maassen
Het logo, de website en webshop van Woodwork Voorschoten is geheel op maat gemaakt. Woodwork maakt prachtig meubilair voor tuin en terras van echt hout. Mooi, robuust en betaalbaar. Dat is precies wat Duodor Websites voor ons gedaan heeft. Mooi, strak en echt voordelig. Ik ben blij dat ik voor Duodor gekozen heb.
Aquariumvereniging PaluZee
Aquariumvereniging PaluZee had een ouderwetse Joomla website die niet goed meer werkte. Tot overmaat van ramp was de websitemaker en beheerder niet langer beschikbaar. Gelukkig heeft ...
Read More
Bart Laurens
Aquariumvereniging PaluZee had een ouderwetse Joomla website die niet goed meer werkte. Tot overmaat van ramp was de websitemaker en beheerder niet langer beschikbaar. Gelukkig heeft Duodor Websites eerst alle content veilig gesteld en daarna een nieuwe website gemaakt. Nu komen er ook weer nieuwe leden bij.
Aquariumvereniging PaluZee
Bart Laurens
Adina Akram Rijschoolhouder, We Pass
Als Rijschool is het belangrijk om een goede en vooral duidelijke website te hebben. Mensen die hun rijbewijs willen halen kijken niet alleen bij We Pass. ...
Read More
Adina Akram
Als Rijschool is het belangrijk om een goede en vooral duidelijke website te hebben. Mensen die hun rijbewijs willen halen kijken niet alleen bij We Pass. Duodor Websites heeft alles zo gemaakt dat wij kunnen lesgeven en de website onze bezoekers helpt. Klanten kiezen nu online voor WePass.nl
Adina Akram Rijschoolhouder, We Pass
Adina Akram

Ontvang de beste offerte

Precies de juiste oplossing voor je site, shop & app

Wij zijn geopend

Iedere dag van
8:00 - 22:00 uur

Ons kantoor

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
Bezoek alleen op afspraak

Algemeen