Facebook - Linkedin - likes - Google+ - Instagram - Youtube - views - WhatsApp - Twitter - followers - Maps - Marktplaats - friends


sociale media

Een goede oplossing om maximaal te scoren met sociale media is het maken en uitvoeren van een sociale strategie. Duodor maakt het inzichtelijk.


privé

Een persoonlijke pagina kan vaak al gratis via je eigen provider. Of gratis met Facebook en Linkedin. Een eigen www.jouwnaam.iets kan ook. Duodor legt het uit.


zakelijk

Een zakelijke sociale pagina zoals Google+ is een verlengstuk van je website en kan een goede manier zijn om te communiceren en te binden. Duodor maakt die pages.


video, foto, muziek

Een goede manier om je content te gebruiken is via diensten zoals Youtube, Flickr, Instagram, Spotify, enz. en te koppelen aan je website of shop. Duodor weet hoe.


app, chatt, facetimen

Een goede en vooral goedkope manier van tweezijdige communicatie is chat, WhatsApp, Facetime, Skype, etc. Vaak helemaal gratis en goed. Duodor helpt.


mail, sms, tweet,

Een goedkope en vooral makkelijke manier van eenzijdige communicatie is email, sms, apps en Twitter. Wordt veel gebruikt voor serviceberichten. Duodor zorgt er voor.


Social media pagina laten maken?

Sociale media is internet. Bijna iedereen is er op te vinden of staat op een persoonlijke pagina. Sociale media heeft een steeds grotere invloed op ons succes. Dat succes kan je dus het beste zelf beheren en zakelijk gezien zelf exploiteren. Met een sociale strategie is het makkelijker doelen uit te zetten en te bereiken. Sociale media is vooral private marketing, positieve reclame maken voor jezelf. Als je dat doet, dan moet het ook goed. Duodor weet hoe en kan zelfs alles voor je uithanden nemen.

Social media kosten

Sociale media is bijna allemaal gratis. Toch wordt er steeds vaker gekozen voor een betaald of premium account. Geen hinderlijke reclames en meer mogelijkheden. Wil je goed faceboeken, marktplaatsen of channelen dan kost dat veel tijd.

Sociale media zelf doen € 0,00 en geen rust meer
Sociale media uitbesteden € 20,00 tot 50,00 per uur
Sociale media per campagne € 300,00 tot 600,00 eenmalig
Sociale pagina laten maken € 50,00 tot 150,00 eenmalig

Beter is om te kijken wat sociale media kan opleveren. Als je het zakelijk benadert dan biedt het veel mogelijkheden voor groei en bloei van je merk, product of persoon. Duodor maakt en verzorgt alles voor social media en verbindt dit met je website.

Je social media laten verzorgen door een expert is voor een ondernemer vaak veel effectiever en goedkoper dan het zelf te doen. Je sociale pagina's zien er veel beter uit en leveren meer op.