Een professionele website

Professionele website laten maken?

Wil je een professionele website laten maken? Kies dan voor Duodor Websites. Wij staan in de top 10 van beste website developers en designers met een Trustoo score van 9,1 en 5 sterren Google reviews. Bij Duodor Websites kan je een professionele website laten maken met 100% garantie.

Wij maken alle soorten websites: Wordpress, Joomla, Drupal, Bootstrap 5.5 en verzorgen indien gewenst ook de hosting en het beheer.

advies & offerte
Duodor Websites Duodor Websites
Duodor Websites

maakt alle soorten websites

professioneel, mooi en op-maat

Een professionele website zit goed in elkaar en is goed te vinden. Duodor Websites maakt precies die website of shop die nodig is en zorgt voor een goede vindbaarheid.

Professionele website

Duodor weet hoe belangrijk een professionele website voor ondernemers is. Een goede website levert nieuwe bezoekers en nieuwe klanten op, en zorgt zo voor een hogere conversie.

Professionele aanpak

Duodor werkt met professionele up-to-date software voor webdesign, zoekmachine optimalisatie en on-line marketing, en heeft meer dan 25 jaar ervaring met website ontwikkeling.

Professionele service

Duodor zorgt ook voor een professionele ondersteuning en support. Dat doen we snel en goed. Onze klanttevredenheid is 98% en onze dienstverlening is 24/7 bereikbaar.

Recent gemaakt

Webshop voor Transfa Fashion
Webshop voorbeeld voor Transfa Fashion

Recent gemaakt

Webshop voor Multichip
Webshop voorbeeld voor Chiptunning

Recent gemaakt

Website voor Ahillya Dance
website voorbeeld voor dansschool

Recent gemaakt

Website voor HK Totaalonderhoud
Website voor onderhoudsbedrijf

Recent gemaakt

Website voor SSB Schoonmaak
Webshop voorbeeld voor schoonmaakbedrijf

Recent gemaakt

Website voor House of Health
website voorbeeld voor sportschool

Recent gemaakt

Website voor Hubb
Website voor financiering

Duodor Websites

Top 10 speler - 9,0

Duodor staat in de top 10 van beste websitedesigners met een 9,1 Trustoo score

Duodor Websites

Professioneel, ervaren en betrouwbaar

Onze klanten zijn actief in tal van branches en sectoren. Duodor maakt precies die website of shop die nodig is. We maken niet alleen een mooie professionele website, we zorgen er ook voor dat de website optimaal gevonden wordt. Een professionele website van Duodor wordt gezien.

25

Jaar ervaring

Ruim 25 jaar ervaring
in websites bouwen

5

Sterren reviews

Klanten geven Duodor een
5 sterren beoordeling

Duodor verzorgt meer dan alleen

websites, shops en apps

Duodor maakt en beheert alles voor web, mail en print. Websites, shops, apps, domeinnamen, e-mail, hosting, logo's en huisstijl, visitekaartjes, brochures, stickers, flyers, posters, gevel- en reclameborden, foto’s, video’s, audio, BAR en QR codes, 3D producten en zelfs autobelettering. Duodor zorgt ook voor een goede vindbaarheid, beveiliging en onderhoud. Snel vakkundig en voordelig.

Website laten maken

Duodor maakt alle soorten websites. Met of zonder content management systeem (CMS). Wordpress, Bootstrap, Drupal, Joomla, Etc. Wij maken elke website op-maat en op-doel.

Webshop laten maken

Duodor maakt alle soorten webshops zoals WooCommerce, Magento, Presta, Shopify, Etc. met unieke eigen huisstijl en volledig op-maat. We verzorgen indien nodig ook de product placement. MEER INFO

Vindbaarheid verbeteren

Jouw website of shop hoger in Google? Met SEO of zoekmachine optimalisatie kan jouw site of shop snel hoger in Google. Een kleine investering zorgt vaak direct voor meer bezoekers en nieuwe klanten. MEER INFO

SEO pages laten maken

Duodor maakt ook professionele SEO pages, geoptimaliseerde landingspagina's gericht op Google die bij zoekopdrachten een hogere positie krijgen, voor meer bezoekers.

Content laten maken

Duodor kan ook voor professionele content (tekst, afb, foto en video) zorgen. Duodor kan uw content laten het maken of inkopen bij de betere premium stock suppliers.

Logo, visitekaartje, etc

Een bedrijf heeft vaak meer dan alleen een professionele website of shop nodig. Duodor ontwerpt en levert daarom ook uw logo, visitekaartjes, brochure's, flyers, (buiten)reclame, etc. Professionele kwaliteit voor een scherpe tarief. MEER INFODuodor Websites

Vrijblijvende offerte

Ontvang gratis en vrijblijvend een op-maat offerte