Photoshopper & Webdesigner

Serge van Doesum '67 👧🏻

Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. In 1988 kocht ik mijn eerste Apple PC en op 19 februari 1990 kwam Photoshop 1.0. Wat begon met het voor de lol meedoen aan photoshopwedstrijden, zie voorbeelden hieronder, is inmiddels al jaren een serieuze onderneming. Met Duodor maak ik van alles op het gebied van web, mail en print. Voor bedrijven en particulieren. Dat doe ik nog steeds met veel plezier en enthousiasme.

Lees verder
Duodor WebsitesDuodor Websites
Nieuw | alleen bij Duodor Websites

De Zingende Website Assistent

Laat iederen en alles zingen met één goede foto.

 

Met AI (Artificial Intelligence) kan de computer een hond laten zingen. Eén enkele foto van een gezicht is voldoende. Overal gaat u dit zien, deze techniek dan, wat dat is wat mij fascineert. Dit voorbeeld is van de App Wombo.ai👧🏻

Meer info
Serge van Doesum

Van '88 tot 2021

Ik kom uit het vervorige millenium, toen internet nog niet bestond. Als student werkte ik bij Radio Allwave, de hipste Radio & TV winkel van Den Haag. De eerste Mega store van Nederland op het Spui. Alle nieuwe snufjes gingen door mijn handen, geweldig. Op een dag kwam een collega met iets nieuws, een Apple Macintosh hand held. Een draagbare pc met een muis. Ook al kon er nog niet veel, het was nieuw en enorm interessant. Het werkte met software. Daar wilde ik meer van weten. Even later deed ik mee aan online Photoshop wedstrijden en op een dag won ik een 1e prijs en had ik wel 1200 views. Ik had Spiderman roze gemaakt met een bos bloemen in zijn hand. Daar kom je tegenwoordig niet meer mee weg.

Apple is Photoshop is nog steeds het beste softwarepakket. Met Photoshop, Webdesign en moderne Code kan ik alles maken. Voornamelijk online, dus virtueel, maar het zal niet lang meer duren eer virtueel de werkelijkheid gaat worden. Met mijn 3D printer kan ik mijn ontwerp printen en tastbaar maken. Er komt nog zoveel op ons af, zoals Artificial Intelligence. Zoals u op hierboven ziet kan mijn hond door AI zingen en de rest komt er snel aan.

Anno 2021 werk ik nog steeds veel met Photoshop maar maak ik vooral websites en webshops. Dat gaat tegenwoordig door de inzet van Visual Builders, Spraak en AI veel sneller en de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Dat was toen ik begon wel andersi, toen was alles hartstikke traag. Ik was al blij als na een half uur printen op kettingpapier Donald Duck verscheen, opgebouwd uit + en - tekens. Daarna gingen we op de Atari spelcomputer een potje pongen. Ik heb alles gezien en gedaan, en ik geniet er nog steeds van. Geen vak gaat zo snel in de ontwikkeling als IT. Met Duodor Websites hoop ik nog lang al die nieuwe technieken met succes toe te passen voor mijn klanten. Want als zij succes hebben, heeft Duodor Websites dat ook.


Design Website KEVW

1e prijs Photoshop - 2004

Ant the winner isDe van Doesumpjes

1e prijs Photoshop - 2003

MatterhornosaurusDuodor Photoshop

1e prijs Photoshop - 2003

Do not try this at homeDuodor Photoshop

Concept voor Autorijschool

Zooooó dat is er één van Autorijschool DeenDuodor Photoshop

Duodor Websites

Top 10 speler - 9,0

Duodor staat in de top 10 van beste websitebouwers met een 9,0 Trustoo score

Duodor Websites

Leuk, uitdagend en inspirerend

Mijn werk is leuk en uitdagend. Mijn inspiratie krijg ik regelmatig van mijn vrouw en onze kinderen. Die doen aan sport, én aan internet. Ze doen alles online. De hele dag zijn ze met hun vrienden, school en sportvereniging via wifi verbonden. TV kijken doen ze niet, ze kijken naar vids, blogs, vlogs en glogs. Ze bellen niet, ze appen en facetimen. Ze gaan niet naar de winkel maar naar de webshop. Ze luisteren niet naar de radio maar streamen hun muziek en Zoomen met hun vrienden. Ze koken niet maar eten Thuisbezorgd. De foto is al weer een paar jaar oud, het zijn nu pubers, en ze willen niet meer op mijn pagina staan. Dat is niet goed voor hun profiel en imago. Maar, ze willen wel bij mij komen werken, dus wie weet.

5

Kinderen

Die mij iedere dag vertellen
hoe fris en jong ik ben

1

Hond

Die iedere dag met
de baas meedenkt

Duodor Websites & Webshops

Photoshopper & Webdesigner

Mijn werk is leuk en uitdagend. Mijn inspiratie krijg ik regelmatig van onze kinderen. Die doen aan sport, én aan internet. Ze doen alles online. De hele dag zijn ze met hun vrienden, school en sportvereniging via wifi verbonden. TV kijken doen ze niet, ze kijken naar vids, blogs, vlogs en glogs. Ze bellen niet, ze appen en facetimen. Ze luisteren niet naar de radio maar streamen hun muziek.

Die inspiratie probeer ik om te zetten in nieuwe diensten en producten voor mensen die niet zoals ik diep in de digitale wereld zitten maar er wel graag op een gemakkelijke manier gebruik van willen maken. De technologie en het internet ontwikkelen zich razendsnel, met steeds meer mogelijkheden.

Voor bedrijven en ondernemers is het belangrijk om hier op in te spelen door de juiste sites, shops, online diensten en apps te laten maken. Voor jonge mensen en/of voor oudere mensen. Ik werk voornamelijk online maar kom ook graag langs om kennis te maken. Langskomen mag ook. Ik woon en werk in Zoetermeer.

Website laten maken

Duodor maakt alle soorten websites. Met of zonder content management systeem (CMS). Wordpress, Bootstrap, Drupal, Joomla, Etc. Kies uit de modernste gratis, premium of custom lay-outs.

Webshop laten maken

Duodor maakt alle soorten webshops. Kies uit gratis of premium shops zoals WooCommerce, Magento, Presta, Shopify, Etc. of kies voor een volledig op-maat-webshop.

Een app laten maken

Duodor maakt bijna alle soorten apps. Een eenvoudige app voor klanten, personeel of leden is tegenwoordig zeer betaalbaar. Zulke apps kunnen zowel kostenbesparend als winstgevend zijn.

Content laten maken

Een professionele website of shop moet natuurlijk ook professionele content (tekst, afb, foto en video) hebben. Duodor maakt het of vindt die content bij gratis of premium stock aanbieders.

Logo, visitekaartje, etc

Als bedrijf heb je meer dan alleen een website of shop nodig. Duodor maakt en levert daarom ook je logo, visitekaartjes, brochure's, flyers, reclame, etc. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.Duodor Websites

Vrijblijvende offerte

Ontvang gratis en vrijblijvend een op-maat offerte