Zoekmachine optimalisatie Google

Snel hoger in Google met SEO 3?

Duodor optimaliseert websites en shops voor een hogere ranking positie in Google en andere zoekmachines. Een top 10 positie op de eerste zoekresutatenpagina verdient zichzelf snel terug door het aantal extra bezoekers en nieuwe klanten dat het oplevert. Met SEO 3 maakt Duodor die hogere conversie compleet, effectief en voordelig. Een kleine investering is vaak voldoende om de belangrijkste verbeteringen die direct effect hebben aan te brengen.

advies & offerte
Duodor Websites Duodor Websites
Nieuw | alleen bij Duodor Websites

Vindbaarheid verbeteren met SEO 3

Goedkoop hoger in Google komen met onze aanpak

 

Google is zeer doetreffend en gratis. Google heeft diverse diensten die helpen om beter gevonden te worden. Een kleine investering zorgt vaak direct voor meer bezoekers en nieuwe klanten.Meer info
Duodor Websites

Google Specialist

SEO of Zoekmachine optimalisatie werkt goed en snel om hoger in de zoekresultaten te komen. Voor een hoge organische of gratis Google top positie is tegenwoordig steeds meer nodig. Daarom biedt Duodor SEO 3 aan. Een bewezen aanpak die goed werkt en ook goedkoop uitgevoerd kan worden. Zo wordt de eerste Google pagina bereiken ook haalbaar voor kleine sites en shops.

SEO 1: Google
Website optimalisatie

Google verzamelt niet alleen informatie, Google checkt ook de website of shop zelf. Een technish goed werkende website kan maximaal een 100% score halen op drie punten: snelheid, mobiel vriendelijk en veiligheid. Beneden de 80% heeft de site een probleem. Duodor websites hebben een gemiddelde score van 94%

SEO 2: Google
Zoekmachine optimalisatie

Google zoekmachine ontvangt zoekwoorden en locatie-data (zoekopdracht) om de meest relevante websites (zoekresultaat) te tonen. Daarnaast worden nog tal van andere punten gemeten en beoordeelt om tot een ranking (zoekresutaten positie) te komen.

SEO 3: Google
Services optimalisatie

Google doet meer dan alleen zoeken en vinden. Google Maps, Earth, Sites, Gmail en Google MB & Review zijn allemaal belangrijke onderdelen. Door ze allemaal keurig op orde te hebben kunnen meer mensen je website of shop goed en snel vinden.

Duodor Websites

Top 10 speler - 9,1

Duodor staat in de top 10 van beste seo experts met een 9,1 Trustoo score

Duodor Websites

Ervaren, betrouwbaar en voordelig

Duodor helpt ondernemers met hun website en shop. We maken niet alleen een goed werkende en mooie website, we zorgen er ook voor dat het optimaal gevonden en gezien wordt. Dat doen we snel, vakkundig en voordelig. Onze resultaten laten zien dat SEO 3 werkt.

25

Jaar ervaring

Ruim 25 jaar ervaring
in websites bouwen

5

Sterren reviews

Klanten geven Duodor een
5 sterren beoordeling

Duodor Websites

Ons aanbod: SEO 3

Naast het optimaliseren van uw website voor zoekmachine's en social media, de traditionele SEO, verbeteren wij uw ook uw vermeldingen, reviews, aanbiedingen en acties. We onderzoeken de huidige status, maken inzichtelijk waar optimalisatie nodig is en brengen de juiste verbeteringen aan.

SEO Teksten

De juiste tekst op de juiste plaats is de makkelijkste manier om de vindbaarheid te verbeteren. Deze SEO teksten worden geschreven door ervaren SEO schrijvers.

SEO Afbeeldingen

Door alle afbeeldingen te voorzien van de juiste SEO code en tags verbetert de vindbaarheid.

SEO Design

Met nieuwe vector en css technieken verbeteren we de laadtijd en komen visuele aspecten perfect scherp in beeld.

Google MyBusiness

Google MB is gratis en doetreffend. Het omvat diverse diensten die kunnen helpen om beter gevonden te worden en tot meer bezoekers leiden.

Google Maps

Een goede vermelding en aanwezigheid op Google Maps is ook van invloed op de zoekresultaten. Zelfs voor bedrijven die geen bezoekadres hebben.

Google Ads

Met Google Ads plaatsen we advertenties bij bepaalde zoekwoorden. Afhankelijk van die zoekwoorden is er een prijs per klik/vertoning. U betaalt voor iedere bezoeker die via de Ad binnenkomt.Duodor Websites

Vrijblijvende offerte

Ontvang gratis en vrijblijvend een op-maat offerte