Ontwerper - Programmeur - designer - Beheerder - DTP-er - Fotograaf - webmaster - Helpdesk - Admin - coder - 3D - Adviseur - manager

Snel, vakkundig en vooral heel goedkoop


alles in één

Ik maak en verzorg alles wat jij nodig hebt op internet. Waar jij geen tijd, zin of kennis voor hebt. Snel, vakkundig en goedkoop. Alles met één aanspreekpunt.


webspecialist

Ik noem mijzelf webmanager. Ik ben designer, coder en admin. Ik maak je website, shop, facebook tot en met je visitekaartje. Alles voor web, mail en print.


internet of things

Ik zie steeds meer apparaten met een internetverbinding. De koelkast, smart-tv, thermostaat, enz worden met het web verbonden. Nieuwe mogelijkheden.


bedenken

Ik ben creatief en innovatief. Ik kan snel concepten visualiseren en omzetten naar web en print. Ik denk met je mee en kom met de juiste ideeën en aanpak.


maken

Ik maak sites, shops, apps, logo's, huisstijl, content, foto's, video's, QR codes, 3D, visitekaartjes, stempels, enz. Ik werk met moderne software en snelle servers.


beheren

Ik doe ook het beheer van je site, shop en app. Ik regel en verzorg je formulieren, email en je domeinnamen. Ik zorg ook voor de admin en indien nodig de contracten.


Webmanager Duodor

Als webmanager regel en verzorg ik alles wat jij nodig hebt op internet. Ik ben ontwerper, programmeur en beheerder. Ik maak je website, shop, facebook tot en met je visitekaartje. Ik zorg ook voor de vindbaarheid en voor het beheer, support en onderhoud. Ik maak en verzorg alles voor web, mail en print. Snel, vakkundig en vooral heel goedkoop.