Een goede website bevat de juiste inhoud


logo en huisstijl

Een goed logo en verzorgde huisstyle zorgen voor herkenbaarheid en een positieve beleving. Het moet smoelen. Een slecht opgemaakte site wordt vaak snel weer verlaten. Duodor ontwerpt het.


lettertypes en knoppen

De kleur, grootte en type van de letters zijn belangrijk. Een prettig lettertype leest beter en wordt als prettig ervaren. Met duidelijke buttons (knoppen) verbetert de bediening. Duodor maakt het.


titels en teksten

Goede koppen en titels bevorderen de vindbaarheid. Goede teksten zijn voor websites vaak kort en krachtig. Met een klik op "lees meer" komt de rest van de tekst. Duodor schrijft ze.


afbeeldingen en icons

Met afbeeldingen en icons (beeldtaal) kan je vaak veel tekst besparen. Het maakt gelijk duidelijk waar het om gaat en wat de bezoeker allemaal kan vinden en doen. Duodor zet ze er op.


foto's en tekeningen

Met de juiste images komt je website tot leven. Een foto kan een heel verhaal vertellen. De juiste afbeelding maken of vinden is soms lastig. Duodor helpt met vinden, maken of bewerken.


video's en films

Met een video komt je website in beweging. Mensen willen liever kijken en luisteren dan lappen tekst lezen. Met de juiste video's of videowebsite verbetert de bezoektijd. Duodor regelt het.


muziek en geluid

Geluid kan functioneel zijn op je site. Voor de bediening, instructie of voor de sfeer. Met alleen audio kan al veel gedaan worden en voor goede muziek is geen beeld nodig. Duodor weet hoe.


3D en virtual reality

Met 3D kan je gebieden, gebouwen, producten, e.d. van alle kanten laten zien. Google Earth is de bekendste 3D omgeving. Met 360 graden foto's kan het ook. Duodor laat het zien.


documenten en data

Documenten zoals DOC, PDF, XLS, PPT, etc kunnen ook prima op een website. Je kan zelfs je eigen interne zoekfunctie aanbieden zodat bezoekers het makkelijk vinden. Duodor doet het.


Content nodig?

Goede content is essentieel voor een website. Content is waar het om gaat, de rest is de verpakking. De meeste ondernemers weten precies wat voor hun site de juiste content is. Maar waar haal je dat, zo goedkoop mogelijk, vandaan? Gewoon van het internet plukken is i.v.m. de mogelijke copyrights gevaarlijk. Content sites hebben vaak (te) mooie foto's, teksten en video's maar vaak ook dure licenties. Royalty Free Content is vaak herkenbaar als "gratis" en wordt doorgaans als matig ervaren. De keuze is gratis, kopen of laten maken (bewerken).

Duodor helpt met content

Ik help jou met het vinden of maken van de juiste content. Ik weet welke sites de beste content hebben of ontwerp, schrijf en teken het zelf. Ik zet ze ook op je website en ik zorg ook voor de back-up en het beheer van jouw content. Heb je veel content dan is er ook veel voordeel te behalen. Met een Content Management Systeem, database en/of cloud opslag kan je als gebruiker je content ook prima zelf regelen.

Duodor maakt het goedkoper

Wil je weten wat het kost. Dat kan ik je vaak heel snel vertellen, meestal direct. Ik schat in hoeveel tijd het mij kost om alles uit te voeren en doe je dan een opgave op basis van een vaste prijs. Betalen doe je pas als het klaar is en jij tevreden bent met het resultaat.

Stuur mij je link naar je website en wie je provider is. Meestal kan ik je direct vertellen wat er beter kan en waar je op kan besparen. Helemaal gratis en vrijblijvend.