Een goede beveiliging voorkomt veel ellende


spam

Wat je niet wil is spam (ongewenste reclame) ontvangen of zelf versturen. Een goed emailprograma met filters houden de meeste spam tegen. Ook het contactformulier wordt vaak misbruikt.


fishing

Een email, whatsapp, sms met een mooie aanbieding is meestal niet te vertrouwen. Klik nooit op een link in die emails maar verwijder ze direct. Voorkom dat jouw bericht geen spam is.


fake

Iedere kent ze wel maar iedere dag worden mensen opgelicht door nepsites en fakeshops. Vaak niet van echt te onderscheiden. Voorkom dat jouw site, shop, profiel, naw en id misbruikt kunnen worden.


hacken

De meeste hacks (digitaal inbreken) gebeurd op mailboxen. Ineens heeft een ander toegang tot jouw mail en jij niet meer. Je mailbox wordt misbruikt om, vanaf dat adres, spam te versturen.


Ddos

Je site of shop is niet meer bereikbaar vanwege het grote aantal verzoeken op de webserver. Zijn het er te veel dan is je site niet meer te zien en ben je off-line. Snel ingrijpen is noodzakelijk.


HTTPS: - SSL

Voor websites en shops is een beveiligde verbinding tegenwoordig de standaard. De S in https: staat voor Secure Socket Layer en voorkomt hacken en datadiefstal. Duodor regelt het.


Privacywetgeving

Vanaf 25 mei 2018 moeten alle websites en shops voldoen aan de nieuwe privacywetgeving. Ook als er alleen een contactformulier wordt gebruikt is een privacyverklaring nodig.


Disclaimer

Om te voorkomen dat je aansprakelijk gesteld wordt voor onjuiste informatie en/of een niet goed functionerende site of shop is een disclaimer nodig.


Alg.Voorwaarden

Gebruik algemene voorwaarden, opgesteld door een ervaren notaris/jurist en deponeer deze bij de KvK.. En stuur ze mee met iedere offerte en contract.


Website of shop beveiligen?

Duodor helpt je met de beveiliging van jouw website of webshop. Een goede beveiliging voorkomt veel ellende want dit soort problemen komen altijd op het verkeerde moment.

Acuut probleem?

Heb je op dit moment een serieus probleem. Neem dan direct contact met mij op. In veel gevallen heb ik dezelfde situatie al meermalen meegemaakt en kan ik de problemen snel voor je oplossen.

Bel 06-53306521

Bereikbaar van maandag tot en met zondag - 08:00 tot 22:00 uur