Serge van Doesum - '67

Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Wat ooit begon met meedoen aan online Photoshop wedstrijden - voorbeelden - is nu een serieuze onderneming.

Met Duodor Development ontwikkel ik van alles op het gebied van web, mail en print. Voor bedrijven en particulieren. Dat doe ik met veel plezier en enthousiasme. Mijn werk is leuk en uitdagend.

Mijn inspiratie krijg ik regelmatig van onze kinderen. Die doen aan sport, én aan internet. Ze doen alles online. De hele dag zijn ze met hun vrienden, school en sportvereniging via wifi verbonden. TV kijken doen ze niet, ze kijken naar vids, blogs, vlogs en glogs. Ze bellen niet, ze appen en facetimen. Ze luisteren niet naar de radio maar streamen hun muziek.

Voor bedrijven en ondernemers is het belangrijk om hier op in te spelen door de juiste sites, shops, online diensten en apps te laten maken. Ik werk voornamelijk online maar kom ook graag langs om bijvoorbeeld foto's of video's te maken. Langskomen mag ook. Ik woon en werk in Zoetermeer.

Enkele website voorbeelden - referenties

Voor mij telt maar één ding. Een meer dan tevreden website eigenaar. Hieronder enkele voorbeelden van websites die recent door mij gemaakt zijn. Wil jij ook een website laten maken? Neem dan contact met mij op.


5Hands Metaal

website voor Ruban

Malika Valves

website voor Paul en Jan

Vauens Industries

website voor Peter

Kieboom & Van Wezel

website voor Edward en Peter

Natuurlijke Geboorte

website voor Verginia

Bart Laurens

website voor Bart

Sudoku Variations

website en e-books voor Folkert

Fred van Rijn

website voor Wilko en Kees-Jan

FishingGuide

website voor Paul

Pars Caviar

website voor Behrang

Relatietherapie Friesland

website voor Jelly

Slijperij Rotterdam

website voor Alberto

E'sfia

logo en drukwerk voor Mo

Het Nagelbusje

website voor Nataschja